Vozite putem promjena Prijelaz s OK TRUCKS-a na IVECO CERTIFIED PRE-OWNED sada je DOSTUPAN! Doživite neusporedivu kvalitetu, pouzdanost i održivost drugog životnog vijeka naših vozila, potpomognutih svijetom sveobuhvatnih usluga. Vaše putovanje prema izvanrednoj vrijednosti počinje ovdje.

DAJEMO VOZILIMA DRUGI ŽIVOT.

Naša vozila prolaze niz provjera i inspekcija prema utvrđenoj proceduri prije nego što se stave na tržište. Dakle, iako su naša vozila rabljena, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja nisu samo pouzdana već i u savršenom stanju.

120 provjerenih točaka uključivalo je sljedeće komponente:

 

 • Unutrašnjost
 • Ugrađeni električni / Elektronički sustavi
 • Kabina / Karoserija
 • Šasija
 • Kočioni sustav
 • Motor
 • Sustav goriva
 • Mjenjač / Kućište prijenosnika
 • Kvačilo
 • Rashladni sustav
 • Grijanje / Klimatizacija
 • Nadogradnja / Hidraulički sustav

Svaki kupac ima različite zahtjeve – i glede cijene i pripreme vozila. Na temelju svojih specifičnih karakteristika, kao što su starost, kilometraža i rad na obnovi, vozila su podijeljena u tri kategorije – PREMIUM, PLUS i STANDARD – kako bi što bolje zadovoljila potrebe kupaca.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED NETWORK prisutna je u više od 25 zemalja. Profesionalni tim podržava naše klijente u odabiru najprikladnijeg rabljenog kamiona prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED nudi vam program produženog jamstva, koji vrijedi u cijeloj Europi do 36 mjeseci, a koji možete rezervirati modularno prema vašim individualnim zahtjevima. Dugo ćete vremena biti sigurni i bez brige da će vaše vozilo biti provjereno i popravljeno uz izvanredne profesionalne vještine koje su zaštitni znak IVECO mreže servisa nakon prodaje.

Vaš posao nikada ne prestaje, stoga se morate osloniti na to da će vaše vozilo biti operativno kada vam zatreba. Naše su usluge osmišljene kako bi se maksimiziralo vrijeme neprekidnog rada putem praćenja vozila u stvarnom vremenu, daljinske dijagnostike, planova održavanja i popravka, kao i preventivnih radnji u vašoj željenoj IVECO radionici, kada je to potrebno.

Potrebno vam je da vaše vozilo savršeno odgovara vašim poslovnim i operativnim zahtjevima i da ima najbolje rezultate tijekom svog životnog ciklusa. Kvalitetu i pouzdanost potvrđuje IVECO kroz visokokvalitetne IVECO originalne dijelove, koji su u kombinaciji s profesionalnim vještinama IVECO tehničara, vaši najveći saveznici za produktivnost vašeg poslovanja.

Naši paketi Top Care brinu se za ono što je najvažnije. Počevši od zdravlja i sigurnosti ljudi, preko sigurnosti vozila i tereta, pa do potpune bezbrižnosti za vozača i kamion.

Naše telematske usluge pomažu vam smanjiti potrošnju goriva, optimizirati rute i poboljšati stil vožnje vaših vozača putem izvješća o performansama vozila i analize, za produktivnije i učinkovitije poslovanje s nižim operativnim troškovima.

U slučaju da imate problema s vozilom, na usluzi vam je naš 24-satni besplatni servisni broj s 2000 točaka pomoći u Europi. Nadalje, svaka IVECO radionica može ponuditi brzu i jednostavnu pomoć. Dakle, svaki kupac – bez obzira gdje se nalazio – lako može pronaći kompetentan kontakt u blizini.

Razumijemo izazove i prilike s kojima se naši klijenti suočavaju u svom poslovanju. Zato nudimo financijska rješenja koja zadovoljavaju različite potrebe s pristupom usmjerenim na budućnost: analiziranje stalne evolucije tržišta, iskorištavanje novih tehnologija i traženje sinergija sa stručnim partnerima ključ su za podršku vašem poslovanju dok se razvija.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, pouzdan izbor za održivi drugi život.